contacte
cap

Noves tecnologies

Passejades virtuals i 3D.
DRACMA realitza maquetes virtuals de jaciments arqueològics, peces i altres elements patrimonials, així com audiovisuals amb passejades virtuals pels jaciments reconstruïts. És una eina immillorable per a la difusió de l'arqueologia. Pel que fa a peces arqueològiques, les maquetes virtuals permeten l'elaboració de catàlegs de peces restituïdes.

 

Passejades virtuals

 

Mapes interactius.
Els mapes interactius ofereixen la possibilitat d'integrar i organitzar informació o fitxes de catàlegs, al voltant d'una imatge activable. Alhora, és un element de difusió molt important per a museus i centres culturals i d'informació, a l'abast del públic en el mateix centre o bé per a oferir-lo als usuaris en CD o DVD.

 

Mapes interactius

 

CD's i DVD's multimèdia.
La interactivitat dóna l'opció a l'usuari de seguir el seu propi itinerari, per tal de descobrir i visualitzar els continguts multimèdia, molt populars entre el públic jove. Aquest format econòmic pot ser el resultat final de la presentació de mapes o imatges interactives i passejades virtuals o el resultat d'un estudi amb aplicacions didàctiques.

CD Interactiu

 

Dracma Arqueologia sccl - Tel. 690 125 401 - info@dracmarqueologia.com